Bombers

Els Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit i matí

query_builder   10 juliol 2013 08:56

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit i matí

·                 Incendi en un bar de Lleida amb dos persones lleus per fum (Segrià)
 
·                 Incendi en un taller de Cellera de Ter (la Selva)
 
·                 Incendi en el garatge d’una casa de Vespella de Gaià sense ferits (Tarragonès)
 
·                 Incendi en una habitatge del Perelló, sense ferits (Baix Ebre)
Incendi en un bar de Lleida amb dos persones lleus per fum
A les 06.11 hores d’aquest matí, s’ha rebut l’avís d’un incendi en un bar de Lleida, al carrer Llitera. El foc, situat als baixos d’un edifici que té quatre pisos superiors, ha afectat totalment el bar d’uns 100 m2 i el fum s’ha escampat per les escales de l’edifici. Preventivament, han estat desallotjats els veïns dels números 10 i 12 del mateix carrer que han pogut retornar als seus respectius habitatges al voltant de les 07.00 hores, moment en què els Bombers ja han ventilat i donat per extingit l’incendi.
 
Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han enviat dues unitats a lloc, han evacuat a dos agents de la Policia Local a l’Hospital Arnau de Vilanova per inhalació de fum lleu.
 
Al lloc, han treballat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat. Així mateix, també s’hi ha desplaçat el tècnic municipal amb el que s’ha fet la revisió de l’estructura de l’edifici. D’altra banda, els efectius dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per determinar-ne les causes.
 
 
Incendi en un taller de Cellera de Ter
Aquesta matinada, a les 03.08 hores, a la Cellera de Ter hi ha hagut un incendi en un taller que es troba al número 36 del carrer de la Barca. Aquí, on han treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, ha cremat l’oficina, el taller i la sala de recanvis. La resta de local, així com també set vehicles i una moto, han quedat afectats pel fum. Els efectius dels Bombers han donat el foc per controlat al voltant de les 03.30 hores, moment en què han començat les tasques d’extinció.  El propietari del local, prèviament a l’arribada dels Bombers, ha patit una ferida a la cama amb un vidre quan intentava apagar el foc amb un extintor i ha anat a l’hospital Santa Caterina a fer-se les cures.
 
 
Incendi en el garatge d’una casa de Vespella de Gaià sense ferits
Al municipi de Vespella de Gaià també hi ha hagut un incendi aquesta matinada on han treballat els Bombers amb cinc dotacions. Es tracta d’un foc, del qual s’ha rebut l’avís a les 01.18 hores, situat al garatge d’una casa del carrer Doctor Trueta. La part afectada de la casa, d’una sola planta, n’ha estat el garatge on han cremat dos vehicles. Cal destacar que en aquest cas no hi ha hagut cap persona ferida.  
 
 
Incendi en una habitatge del Perelló, sense ferits
D’altra banda, els Bombers també han treballat aquesta matinada en un altre incendi d’habitatge al Perelló del qual s’ha rebut l’avís a les 04.03 hores. En aquest cas, la part més afectada d’aquesta casa unifamiliar ha estat la cuina de la primera planta. Tot i així, el 80% de l’immoble ha quedat afectat. No hi ha hagut persones afectades. Han treballat quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 10 de juliol de 2013
08.45 hores