Oficina del President

El president Mas, durant l'atenció informativa

President Mas: "El meu consell al president Rajoy és que no defugi explicacions, que doni la cara"

query_builder   14 juliol 2013 15:45

event_note Nota de premsa

President Mas: "El meu consell al president Rajoy és que no defugi explicacions, que doni la cara"

  • En declaracions als mitjans de comunicació, Artur Mas lamenta que el PSC “no tingui veu ni vot propis a Madrid en defensa dels interessos de Catalunya
El president Mas, durant l'atenció informativa
El president Mas, durant l'atenció informativa
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat avui que “com a president d’un país i d’un Govern, el meu consell al president Rajoy és que s’expliqui, que no defugi les explicacions, que doni la cara”. Artur Mas ha fet aquestes declaracions davant dels mitjans de comunicació després de participar en l’acte central de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple.
 
Preguntat per les darreres informacions periodístiques sobre l’extresorer del PP, el cap de l’Executiu ha recordat que “quan m’he trobat en circumstàncies complicades he procurat sempre respondre, donar la cara al Parlament, quan se m’ha preguntat o quan se m’ha demanat que comparegui”. “Per tant, el meu molt modest consell al president Rajoy és que faci el que tot president en algun moment ha de fer, que és donar explicacions al més convincents possible” ha conclòs. El president Mas ha afegit que el cap del Govern espanyol “potser no podrà dir molta cosa, però que surti, que doni explicacions”.
 
Durant la seva compareixença informativa, el cap del Govern també s’ha referit a l’intent del PSC per tenir veu i vot propis a Madrid. Artur Mas ha assenyalat que “com a president del país, el que m’agradaria és que tots els partits catalans sense excepció tinguessin veu pròpia i vot propi a Madrid en defensa dels interessos de Catalunya, que no sempre són coincidents amb els interessos de l’Estat espanyol”.
 
En aquesta mateixa línia, el president de la Generalitat ha declarat que “de moment, desgraciadament,” el PSC no ha aconseguit tenir veu ni vot propis a Madrid i ha afegit que “espero que en algun moment això es corregeixi, que ho aconseguiran esmenar en el futur i, si en alguna cosa en algun moment podem ajudar, sempre intentarem fer-ho”.

1  

Imatges

Atenció als mitjans

Atenció als mitjans 367