Bombers

Els Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit

query_builder   17 juliol 2013 07:55

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat: serveis destacats de la nit

·                 Incendi d’habitatge a Alcanar amb quatre afectats per fum
·                 Cremen tres magatzems amb maquinària agrícola a Lleida
Incendi d’habitatge a Alcanar amb quatre afectats per fum
A les 23.19 hores, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi d’habitatge al carrer Bugambilla de la urbanització Serramar d’Alcanar. Es tracta d’una casa unifamiliar de dues plantes on hi va cremar el dormitori. La resta d’immoble va resultar afectat pel fum. En el moment de l’incendi hi havia sis persones que van sortir de l’habitatge, però quatre d’elles van anar al Centre d’Atenció Primària per ser ateses d’inhalació de fum lleu.
Al lloc, van treballar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat que van donar el foc per extingit al voltant de la mitjanit.  
 
Cremen tres magatzems amb maquinària agrícola a Lleida
Ahir a la nit, els Bombers de la Generalitat van treballar també en un incendi en uns magatzems amb maquinària agrícola a Lleida, a la partida Copa d’Or. En aquest cas, van cremar tres magatzems: un de 36 m2, un altre de 144 m2 i un tercer de 30 m2. A més, va cremar la maquinària que hi havia al seu interior: tres tractors, una atomitzadora, una recol·lectora, una abonadora, un toro, una màquina d’herbicida i eines de taller. Cal dir que, el foc no va afectar a la vivenda, així com tampoc no hi va haver persones ferides.
Al lloc de l’incendi, del qual es va rebre l’avís a les 22.58 hores de la nit, van treballar-hi sis dotacions dels Bombers i van poder donar per controlat el foc poc després de la mitjanit.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 17 de juliol de 2013
07.45 hores