Protecció Civil

Protecció Civil de la Generalitat activa l'EMERGÈNCIA del pla TRANSCAT per l'incendi d'un camió al Papiol (Baix Llobregat)

query_builder   24 juliol 2013 16:37

event_note Nota de premsa

Protecció Civil de la Generalitat activa l'EMERGÈNCIA del pla TRANSCAT per l'incendi d'un camió al Papiol (Baix Llobregat)

 
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat aquesta tarda la fase d’EMERGÈNCIA del Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) per l’incendi que crema la cisterna d’un camió que transporta benzina a l’AP-2 al Papiol, just a l’enllaç amb l’AP-7.
 
Els Bombers de la Generalitat han desplaçat al lloc 8 dotacions terrestres, que treballen per apagar el foc del camió. Els efectius desplaçats confirmen que crema totalment la cisterna del camió i que ha agafat massa forestal. En aquests moments, l'incendi que afecta la cisterna ja està apagat, i els bombers treballen per evitar que el perímetre de l’incendi de vegetació creixi.
 
Segons les primeres informacions, el foc no afecta cap nucli urbà ni s’han registrat víctimes ni ferits fins el moment. Tampoc no hi ha persones evacuades.
 
El Servei Català de Trànsit informa que està tallada l’AP-2 en sentit nord i l'AP-7 està oberta però es registren retencions en els dos sentits.
 
Es recomana als conductors que intentin evitar aquestes vies si han de fer algun desplaçament.
 
 
 
Barcelona, 24 de juliol de 2013