Oficina del President

El president Mas, en un moment de la visita a Riba-roja d'Ebre

President Mas: "Amb la loteria de Catalunya tothom hi guanya, perquè els diners que hi juguem es queden aquí"

query_builder   9 agost 2013 17:04

event_note Nota de premsa

President Mas: "Amb la loteria de Catalunya tothom hi guanya, perquè els diners que hi juguem es queden aquí"

·         Durant una visita a Riba-roja d’Ebre, el cap de l’Executiu ha llançat un missatge de confiança en el futur
El president Mas, durant la visita a Riba-roja d'Ebre
El president Mas, durant la visita a Riba-roja d'Ebre
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat avui des de Riba-roja d’Ebre que amb la loteria que el Govern vol posar en marxa a final d’any “hi guanyem tots”, perquè, a diferència de la loteria de l’Estat, “tots els diners que juguem a Catalunya es queden aquí”.
 
Artur Mas ha assenyalat que “els que tinguin premi hi guanyen, però els que no tinguin premi i juguen, saben que una part dels diners que han jugat serveixen per ajudar, per exemple, la infància del nostre país”. “De cases n'hi ha moltes, però n'hi ha una que ens sentim com la nostra, que es diu Catalunya i ara és el moment per treballar per la gent del nostre país”, ha reblat.
 
El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant la visita institucional que ha fet a l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, a la qual hi han assistit unes 300 persones. Durant el seu discurs, el president ha volgut llançar un missatge de confiança “en les nostres possibilitats de cara al futur”, perquè “hi ha un país, que és el nostre, que pateix, que en molts sentits no ho passa bé, bastant ofegat, poc respectat, però, per sobre de tot, hi ha un país que es mou, de gent solidària, generosa i que fa coses pels altres i que vol que el futur de Catalunya es construeixi amb justícia, amb progrés i amb llibertat”.
 
Abans de la intervenció del president, ha parlat l’alcalde de Riba-roja, Antonio Suárez Franquet, que ha criticat que l’Estat va fer un pont al seu municipi, però no la carretera. En aquest sentit, el president ha afirmat que “Espanya és un país que ha aconseguit fer vies de tren d’alta velocitat on hi ha poca gent, grans autovies on hi ha poc trànsit, carreteres estretes on hi ha molt trànsit i de tant en tant algun pont sense carretera i alguna carretera sense pont”. El cap del Govern ha insistit que “estem en un moment que els pocs recursos que hi ha s’han de posar allà on són rendibles” i ha afegit que “durant molts anys les prioritats han sigut molt equivocades”.

1  

Imatges

Visita a Riba-roja

Visita a Riba-roja 703