Palau Robert

Aquest dijous, coincidint amb l'exposició "Del camp al mercat", que es pot visitar fins al 15 de setembre

Jornada lúdica del sector agrícola de Sant Boi al Palau Robert

query_builder   4 setembre 2013 10:28

event_note Nota de premsa

Aquest dijous, coincidint amb l'exposició "Del camp al mercat", que es pot visitar fins al 15 de setembre

Jornada lúdica del sector agrícola de Sant Boi al Palau Robert

 Aquest dijous, 5 de setembre, tindrà lloc al Palau Robert una jornada festiva que s’ha programat en el marc de l’exposició "Del camp al mercat. El valor de l'agricultura de proximitat", que es pot visitar fins al 15 de setembre. Durant aquest dia es podrà comprar producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat a diversos estands. També s'han organitzat activitats adreçades als nens i nenes que visitin la mostra.
palau robert
La jornada es farà al Jardí, de les 10 a les 20 hores. Hi haurà 4 estands de venda de productes del camp frescos, un d'ells serà de la Cooperativa Agrària Santboiana i els altres 3 dels pagesos que participen en el Mercat de Pagès que es fa cada divendres a Sant Boi. Aquestes activitats compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Boi, el Parc Agrari del Baix Llobregat, la Cooperativa Agrària Santboiana i la productora de documentals Curtficcions.
Coincidint amb la Jornada, el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà, a les 11 hores,  la presentació de la campanya de promoció de productes catalans als supermercats Caprabo. També hi assistiran el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, i els directors dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona i a Girona, Marià Morera i Vicenç Estanyol.
Activitats per nens i nenes
D’altra banda, l'Associació Catalana de Cases de Colònies hi organitzarà diversos tallers relacionats amb les tasques del camp. Els nens i nenes podran pujar a un tractor en miniatura que s'instal·larà al Jardí de Palau Robert.
Agricultura de proximitat
La mostra “Del camp al mercat. El valor de l’agricultura de proximitat” reivindica el valor de l’agricultura de proximitat o agricultura periurbana des del punt de vista econòmic, social i paisatgístic, i alhora proposa una reflexió sobre la relació que manté el camp amb la ciutat i el territori metropolità. L’exposició l’organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, amb el suport del Departament de la Presidència i el patrocini de Caprabo.