Empresa i Treball

INDÚSTRIA

El secretari d'Empresa i Competitivitat participa en la inauguració del major congrés internacional sobre tecnologies de fusió nuclear

query_builder   13 setembre 2013 16:22

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

El secretari d'Empresa i Competitivitat participa en la inauguració del major congrés internacional sobre tecnologies de fusió nuclear

 
 
·         L’11è Simposi Internacional sobre Tecnologies de Fusió Nuclear se celebrarà al Palau de Congressos de Barcelona entre el 16 i el 20 de setembre.
 
 
·         El director general d’Indústria, Antoni M. Grau, participarà en el workshop industrial de la segona jornada del simposi.
 
 
El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, participarà dilluns, a les 9.00h, en la sessió inaugural del major congrés internacional sobre tecnologies de fusió nuclear que se celebrarà al Palau de Congressos de Barcelona del 16 al 20 de setembre. El director general d’Indústria, Antoni M. Grau, serà present a la sessió d’obertura del workshop industrial programat per a la segona jornada.
 
L’11è Simposi Internacional sobre Tecnologies de Fusió Nuclear (ISFNT-11) acollirà més de 500 científics i tecnòlegs d’arreu del món que analitzaran i discutiran sobre temes clau en l’àmbit de la fusió nuclear. L’ISFNT és el congrés més important a nivell mundial en aquesta matèria.
 
L’ISFNT té com a objectiu promoure l’intercanvi d’informació entre científics i tècnics, i suposa una excel·lent oportunitat per anunciar els últims avenços en aquest camp, discutir temes clau i establir sinergies per resoldre els problemes científico-tecnològics per al desenvolupament de la fusió com una font d’energia de futur, segura i sostenible.