Bombers

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi de Tivissa (Ribera d'Ebre)

query_builder   20 setembre 2013 19:34

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi de Tivissa (Ribera d'Ebre)

·  
·                 Les persones desallotjades ja han pogut retornar als seus habitatges
 
·                 Set dotacions terrestres dels Bombers continuaran durant la nit remullant el perímetre per evitar revifalles
 
·                 Segons el Cos d’Agents Rurals el foc ha afectat 146.6 hectàrees de vegetació
 
·                 Protecció Civil ha donat per finalitzada la prealerta de l’INFOCAT
 
Els Bombers de la Generalitat, al voltant de les 19.00 hores, han donat per controlat l’incendi forestal de Tivissa (la Ribera d’Ebre), un cop han pogut assegurar tot el perímetre i ja han passat les hores de major insolació. Així, de forma gradual, es retiraran part dels efectius que han estat treballant al llarg de tot el dia i es mantindran a lloc durant tota la nit set dotacions terrestres dels Bombers remullant els punts calents que puguin quedar a l’interior del perímetre.
 
Segons les darreres dades del Cos d’Agents Rurals, la superfície afectada per aquest incendi ha estat de 146,6 hectàrees de vegetació, majoritàriament de matoll i pi blanc.
 
Les persones que van ser desallotjades ahir i aquest matí, 25 en total, ja se’ls ha comunicat que podien retornar als seus respectius habitatges.
 
A més, segons el Servei Català de Trànsit, ja s’ha restablert la circulació de la carretera TV-3031 que es trobava interrompuda entre els quilòmetres 0 i 6 des d’ahir a causa de la proximitat d’aquest incendi.
 
La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ha donat per finalitzada la prealerta del Pla especial d’emergències per incendis forestals a Catalunya (INFOCAT) un cop s’ha donat per controlat l’incendi.
 
Cerdanyola del Vallès, 20 de setembre de 2013
19.30 hores