Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Torna la campanya "Colors de Tardor" al Parc Natural de l'Alt Pirineu

query_builder   27 setembre 2013 11:17

event_note Nota de premsa

Torna la campanya "Colors de Tardor" al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Bosc mixte a la tardor al PNAP
Bosc del Parc Natural de l'Alt Pirineu a la tardor
Pretén donar a conèixer els indrets més espectaculars per gaudir d’un espectacle cromàtic únic, i compartir-los aprofitant el primer concurs de fotografia digital sobre el parc a Instagram!
 
A la tardor el paisatge del Parc Natural de l’Alt Pirineu del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural es transforma i s’omple de colors. És un moment únic en què, a més de descobrir els colors que ens ofereixen els boscos i els arbres caducifolis, podrem conèixer els sons, sabors, costums i tradicions propis d’uns mesos de certa bonança abans de l’arribada de l’hivern.
 
A l’apartat “Colors de Tardor” del web del parc s’ofereixen recomanacions i propostes per tal que tothom qui vulgui gaudir del parc en aquesta època de l’any en pugui conèixer els racons més atractius. En aquesta pàgina del web el visitant trobarà els indrets on la tardor és més espectacular, així com les dates més adients per visitar-los en funció de la intensitat cromàtica. També és una guia per saber quins són els itineraris o equipaments de visita que permeten gaudir-ne, i altres propostes per conèixer a fons l’essència de la tardor al Parc Natural.
 
Aquest any, a més, com a novetat des del Parc Natural es vol engrescar la gent a la descoberta dels Colors de Tardor compartint les vostres fotografies. És per això que han organitzat el I Concurs de Fotografia Digital a Instagram, que vol promoure els valors de la conservació i la bellesa dels paisatges de l’espai natural durant el canvi de coloració de la vegetació a la tardor. Per participar en el concurs caldrà ser seguidor del compte Instagram @pnaltpirineu. Seran vàlides les fotografies realitzades a l’àmbit del Parc Natural que incloguin les etiquetes #colorsdetardor i #pnaltpirineu i que hagin estat penjades entre el 27 de setembre i el 15 de novembre de 2013. Per a més informació consulteu les bases del concurs al web del Parc Natural www.gencat.cat/parcs/alt_pirineu