Delegació a Girona

El conseller Puig presideix el 10è aniversari del Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart

query_builder   30 setembre 2013 16:11

event_note Nota de premsa

El conseller Puig presideix el 10è aniversari del Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart

biart
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha presidit aquest migdia els actes de celebració del Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart a Masarac, on des de fa 10 edicions se celebra la trobada anual que aplega al sector turístic de les comarques gironines.
 
Durant l’acte, on ha estat acompanyat del vescomte de Biart, Esteve Pararols; del president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero; del vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, Josep Blanch; i l'alcalde de Masarac, Lluís Pujol, el conseller ha Puig ha mostrat una vegada més "el compromís del govern de la Generalitat per aconseguir el reequilibri territorial també en el turisme".
 
D'altra banda, Puig s'ha mostrat convençut que el turisme "continuarà avançant" perquè les decisions es prenen conjuntament administració i sector turístic. "Escoltant-nos mútuament som capaços de fer les coses ben fetes" ha reblat.
 
L’acte ha comptat també amb la presencia del  delegat de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, el director dels serveis territorial del Departament d’Empresa i Ocupació a Girona, Ferran Roquer, i la directora general de Turisme, Marian Muro.