Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra denuncien el propietari d'un restaurant per organitzar una rifa il·legal al Bages

query_builder   19 octubre 2013 11:11

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra denuncien el propietari d'un restaurant per organitzar una rifa il·legal al Bages

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Policia Administrativa de la Regió Policial Central van denunciar el passat dia 3 d’octubre un veí de Sallent (Bages), per no disposar d’autorització per organitzar una rifa.
 
A petició de la Direcció General de Tributs i Joc, el 3 d’octubre els mossos van realitzar una inspecció en un restaurant situat al polígon industrial de Sallent, on es tenia coneixement que es venien números per una rifa que no estava autoritzada.
 
La rifa s’anunciava com “LA PANERA ANTICRISIS. LA MÉS GRAN DE CATALUNYA” i consistia en el sorteig d’una panera composada per diversos productes, el valor dels quals ascendia a 100.000 euros. Entre aquests hi havia un cotxe, una moto, tres bicicletes, un val per valor de 12.000 euros, un viatge, etc.
 
Les butlletes es podien adquirir al mateix establiment i per Internet a un preu de 5 euros. Per guanyar la panera el número havia de coincidir amb el número guanyador del sorteig de Nadal de la loteria Nacional.
 
Durant la inspecció els agents van comissar les butlletes, els productes de la panera que estaven exposats i van denunciar a l’organitzador de la rifa.
 
La infracció està considerada com a molt greu i la Direcció General de Tributs pot imposar una sanció de fins a 600.000 euros.
 
Àrea de Comunicació
Manresa, 19 d’octubre de 2013