Protecció Civil

Protecció Civil Generalitat: Prealerta del pla Procicat per forts vents a cotes altes del Pirineu i Prepirineu

query_builder   22 octubre 2013 11:50

event_note Nota de premsa

Protecció Civil Generalitat: Prealerta del pla Procicat per forts vents a cotes altes del Pirineu i Prepirineu

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha emès una prealerta del Pla de protecció Civil de Catalunya PROCICAT ja que es manté la previsió de forts vents a cotes altes del Pirineu i Prepirineu, així com per les incidències que es puguin derivar d’aquest episodi de vents.
 
D’acord amb la darrera actualització del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es manté la previsió de l’episodi de vent per avui dimarts 22 d’octubre fins les 24.00 hores, que afectarà a les comarques del Pirineu i Prepirineu occidental i oriental.
 
El vent bufarà de component sud, sobretot de sud-oest, i els cops més forts s’enregistraran a cotes elevades. Les ratxes màximes que s’esperen són de 25 m/s (90 km/h).
 
Es recomana molta precaució en les activitats d’alta muntanya, ja que a les cotes altes és on bufarà més fort el vent; i també molta prudència en la conducció per les carreteres on pot bufar fort el vent.
 
Cal estar atents a les previsions meteorològiques i a les actualitzacions dels avisos que emet Protecció Civil. Es recomana fer seguiment de possibles incidències al twitter @emergenciescat
 
Podeu consultar més consells sobre les ventades a: www.gencat.cat/interior/ventades
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia