Justícia

Interns del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció construeixen l'estand del Departament de Governació i Relacions Institucionals per al saló Municipàlia

query_builder   23 octubre 2013 12:00

event_note Nota de premsa

Interns del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció construeixen l'estand del Departament de Governació i Relacions Institucionals per al saló Municipàlia

Estand
 
El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha encarregat al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) el transport, muntatge i desmuntatge de l’estand de la Direcció General d’Administració Local, que, fins al 25 d’octubre, serveix d’espai de promoció del Departament a la Fira de Lleida del saló Municipàlia (XVII Saló d’Equipaments i Serveis Municipals). El CIRE és l’empresa pública del Departament de Justícia que promou la reinserció de les persones privades de llibertat mitjançant la formació i el treball productiu.
 
L’estand, amb una superfície de 220 m2, consta de magatzem, sales de reunions i espai d’escenari per a conferències. Aquesta feina ha donat ocupació a 10 interns del taller exterior de Raïmat, que durant un mes i mig han construït l’espai d’exposició del Departament de Governació i Relacions Institucionals a partir de materials de fusta reciclada. A més, els interns s’ocupen del muntatge, la neteja i el desmuntatge de l’estand durant els dies que dura la fira.
 
A l’estand, el Departament de Governació i Relacions Institucionals hi donarà a conèixer el ventall d’actuacions que duu a terme la Direcció General d’Administració Local. A banda, el Departament ha cedit un espai al CIRE on podrà exposar una mostra dels diversos tipus de productes Made in CIRE que es poden elaborar als tallers dels centres penitenciaris catalans.
 
El saló Municipàlia
 
La fira líder en el sector dels equipaments i serveis urbans celebra, del 22 al 25 d’octubre de 2013, la seva dissetena edició, amb la previsió de superar els 325 expositors directes i els 22.000 visitants professionals de l’anterior edició celebrada el 2011. Municipàlia és la cita de referència per a les administracions locals a l'hora de planificar les inversions municipals, millorar els equipaments i serveis municipals i garantir, d’aquesta forma, la qualitat de vida dels  ciutadans.