Delegació a Barcelona

El delegat visita Vacarisses

query_builder   24 octubre 2013 13:05

event_note Nota de premsa

El delegat visita Vacarisses

Fernando Brea s’ha reunit amb l’equip de govern, ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament i ha recorregut el Castell de Vacarisses.
Generalitat de Catalunya
Fernando Brea reunit amb l'equip de govern municipal de Vacarisses
El delegat del govern a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat el 22 d'octubre el municipi de Vacarisses (Vallès Occidental). A l’Ajuntament s’ha reunit amb l’equip de govern, que li ha transmès les diferents problemàtiques del lloc. Entre altres aspectes, s’han tractat els difícils accessos a la C-58, els ajuts a les escoles bressol i la situació del terme municipal en general i de les seves urbanitzacions.
 
Brea ha destacat la importància que el govern vagi al territori per coordinar l’acció amb els ens municipals i que se’ls pugui donar una resposta ràpida. A més, ha assegurat que, per part de la Generalitat, “es pagarà allò que està compromès amb l’Ajuntament”. Pel que fa a la impressió que s’ha endut de Vacarisses, el delegat ha considerat que “està ben governat i això es nota parlant amb l’equip de govern, que té passió pel municipi i per fer les coses bé”.
 
Després de signar al llibre d’honor de l’Ajuntament, Brea ha visitat els diferents espais que acull el Castell de Vacarisses. “És un equipament molt ben endreçat i molt útil per a la comunitat”, ha expressat.