Justícia, Drets i Memòria

El Departament de Justícia obre la convocatòria pública de subvencions adreçades a finançar despeses de funcionament de les acadèmies

query_builder   30 octubre 2013 09:57

event_note Nota de premsa

El Departament de Justícia obre la convocatòria pública de subvencions adreçades a finançar despeses de funcionament de les acadèmies

La quantitat màxima que s’hi destina és de 90.000 euros, amb un import inicial de 9.000 euros per acadèmia
 
El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) d’avui publica la convocatòria de subvencions que el Departament de Justícia atorga a les acadèmies amb seu central a Catalunya amb la finalitat de promoure el desenvolupament de les activitats realitzades durant el 2013 inherents a la tasca investigadora i de difusió del saber en els diversos camps, i a finançar despeses del seu funcionament.
 
Així doncs, el Departament de Justícia hi destinarà la quantitat màxima total de 90.000 euros i es concediran fins a un màxim de deu subvencions amb un import límit inicial de 9.000 euros per acadèmia.
 
Hi poden participar les acadèmies amb seu central a Catalunya que tinguin com a finalitat principal la investigació en el camp de qualsevol ciència o art. Hauran d’estar inscrites en el Registre d’acadèmies del Departament de Justícia, estar al corrent de les seves obligacions tributàries i no haver rebut durant l’any 2012 ajuts de l’Estat, la Generalitat de Catalunya o l’Administració local per un valor superior a 60.000 euros.
               
El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 12 de novembre de 2013.
 
Les acadèmies són corporacions de dret públic que tenen com a finalitat principal la investigació en el camp de qualsevol ciència o art. La Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques s’ocupa del registre de les acadèmies amb seu central a Catalunya.
 
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia