Salut

Reunió de treball entre el conseller Boi Ruiz i el secretari permanent de Salut del Govern d'Irlanda del Nord

query_builder   30 octubre 2013 13:20

event_note Nota de premsa

Reunió de treball entre el conseller Boi Ruiz i el secretari permanent de Salut del Govern d'Irlanda del Nord

L’objectiu de la trobada és l’estudi d’un futur acord de col·laboració entre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Salut, Serveis Socials i Seguretat Pública del Govern d’Irlanda del Nord
Reunió amb el secretari permanent de Salut del Govern d'Irlanda del Nord
Aquest matí ha tingut lloc una reunió de treball entre el conseller de Salut, Boi Ruiz, i el secretari permanent de Salut, Serveis Socials i Seguretat Pública del Govern d’Irlanda del Nord, Andrew McCormick, per valorar un possible acord de col·laboració entre les institucions que ambdós representen.
 
Actualment ja existeixen contactes bilaterals entre diverses unitats dels dos departaments i, davant la bona entesa d’aquestes experiències, s’ha plantejat la possibilitat d’una col·laboració bilateral estable i formal amb plans d’acció anuals, que resultarien positius per ambdues parts.
 
En aquest sentit, la proposta s’ha centrat en la possibilitat d’iniciar treballs en comú en tres àrees prioritàries. En primer lloc, la promoció dels serveis orientats a la ciutadania, amb la utilització de solucions tecnològiques i amb especial èmfasi en la utilització d’eines d’eHealth com a suport a la vida saludable, la prevenció i l’envelliment actiu. Una segona pota bàsica en l’acord de col·laboració seria la transformació dels models de salut i socials, a través del treball de metodologies que posin èmfasi en la integració efectiva de l’atenció a la salut i social. I, finalment, impulsar xarxes d’aprenentatge i d’intercanvi d’experiències entre equips clínics i assistencials d’ambdues parts, destacant models de lideratge, treball en equip i multidisciplinari, així com la col·laboració conjunta en recerca i assajos clínics.
 
Andrew McCormick és el responsable del disseny i planificació de la integració de diversos departaments amb una estratègia comuna. McCormick és el titular del Departament de Salut, Afers Socials i Seguretat Pública del Govern d’Irlanda del Nord i es troba a Barcelona per participar en un Congrés, on explicarà el procés d’unificació dels tres departaments que ell mateix lidera, la seva implementació en el territori i l’impacte que ha produït aquest nou model en la ciutadania.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia