Bombers

Deflagració de gas a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)

query_builder   14 novembre 2013 13:27

event_note Nota de premsa

Deflagració de gas a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)

 

  • Treballen onze dotacions dels Bombers de la Generalitat
  • La fuita s’ha produït a una canonada de mitja tensió situada al carrer
  • Segons les dades del SEM, una persona ha estat evacuada en estat crític a la Vall d’Hebron
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 12.12 hores, l’avís d’una fuita de gas al carrer Magalhaes de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).
 
Segons les informacions facilitades per la companyia de gas, la deflagració s’ha produït a una canonada exterior situada a planta baixa del número 39, suposadament per la realització d’unes obres. Els tècnics de la companyia han tallat el subministrament de gas a la zona.
 
Com a conseqüència de la deflagració, el gas s’ha inflamat i ha afectat la façana, de l’edifici, un bloc de planta baixa i tres alçades. Els Bombers han refrigerat l’exterior de l’immoble per evitar que la façana quedés malmesa i que el foc afectés l’interior dels habitatges. Els veïns del bloc han estat confinats amb seguretat.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques ha mobilitzat quatre unitats. Segons les primeres informacions, un home de 36 anys ha patit cremades greus i ha estat evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona. No es descarta la possibilitat de més afectacions personals.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 14 de novembre de 2013
13.20 hores
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia