Institut Català de les Dones

L'Institut Català de les Dones organitza una sessió del cicle "Veu de Dona" amb les artistes banyolines Twin Sisters

query_builder   18 novembre 2013 14:50

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de les Dones organitza una sessió del cicle "Veu de Dona" amb les artistes banyolines Twin Sisters

L’Institut Català de les Dones (ICD), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany organitza demà a l’Ateneu Bar de Banyoles (Pl. Major, 40) una sessió del cicle d’entrevistes Veu de Dona a les comarques de Girona.
 
La sessió de Banyoles, que tindrà lloc a les 19.00h, consistirà en una entrevista de la periodista Marta Masó a les artistes plàstiques Carme i Francesca Jutglar, conegudes com a Twin Sisters.
 
Es tracta d’entrevistes en directe davant un auditori amb l’objectiu de reconèixer i visibilitzar la tasca i la trajectòria de dones significades, i així promoure un debat i una reflexió que inclogui la dimensió de gènere sobre el seu àmbit de coneixement.
 
Les entrevistes, realitzades per periodistes, analitzen qüestions d’actualitat en clau de gènere i posen en valor les trajectòries vitals, professionals i l’expertesa d’aquestes dones. El cicle Veu de Dona és una iniciativa de l’ICD que va començar l’any 2011 a Barcelona. L’ICD i els Serveis d’Informació i Atenció a les Dones de la demarcació de Girona han realitzat sessions d’aquest cicle a Puigcerdà, Figueres i la Bisbal d’Empordà.
 
A la demarcació de Girona les dones entrevistades han estat:
 
-         Montse Gash, presidenta de l’Associació de Dones del Món Rural Cerdà i empresària.  L'acte va tenir lloc en el marc de la commemoració del Dia de la Dona Rural.
 
-         Lídia Albert, presidenta del Grup Iris, Associació d’empordaneses afectades de càncer de mama. En aquest cas l'acte va commemorar el Dia Internacional contra el càncer de mama.
 
-         Lola Casadevall, testimoni de 94 anys de l’evolució de les dones des de la Guerra Civil fins a l’actualitat. L'acte es va organitzar en el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia