Salut

Els equips d'atenció primària del Baix Ebre amplien la seva cartera de serveis amb les ecografies abdominals

query_builder   19 novembre 2013 13:54

event_note Nota de premsa

Els equips d'atenció primària del Baix Ebre amplien la seva cartera de serveis amb les ecografies abdominals

El passat mes de juliol, van començar al CAP de l’Ametlla de Mar i, a partir de dimecres vinent, s’estendran a l’Aldea, Camarles, l’Ampolla i Deltebre

 

L’equip d’atenció primària del CAP de l’Ametlla de Mar ha posat en marxa diversos projectes assistencials per tal de millorar l’atenció sanitària que ofereix dins de la seva Àrea Bàsica de Salut (ABS) l’Ametlla-el Perelló. Així, durant el mes de juliol va començar a fer ecografies abdominals a fi i efecte d’aconseguir un diagnòstic de certesa de manera ràpida, millorar l’assistència augmentant la resolució, evitar desplaçaments als usuaris a altres municipis i disminuir la llista d’espera.
 
A partir de dimecres vinent, 20 de novembre, seran els equips de la resta d’ABS del Baix Ebre els qui oferiran aquest nou servei, que s’implantarà a nivell comarcal per donar cobertura als pacients de l’ABS l’Aldea-Camarles-l’Ampolla i l’ABS Deltebre, amb els mateixos objectius pels quals es va implantar a l’Ametlla-el Perelló.
 
Més millores a l’Ametlla
 
Des del 5 de novembre, per mitjà d’un acord amb l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, un traumatòleg es desplaça al CAP de l’Ametlla per realitzar visites setmanals i aconseguir millores assistencials i d’accessibilitat per a l’usuari. Es tracta d’un projecte que s’engloba dins del Pla de Salut sobre el dolor osteoarticular. Així mateix, en ginecologia, juntament amb l’ASSIR (atenció a la salut sexual i reproductiva), el passat 28 d’octubre va començar l’activitat preventiva amb la realització de citologies, informació en la prevenció del càncer de mama i assessorament en la planificació familiar.
 
Properament s’iniciarà una prova pilot a l’ABS l’Ametlla-el Perelló sobre hospitalització a domicili. En aquells casos en què el pacient hospitalitzat pugui seguir la recuperació a casa seva, se li podran oferir els serveis assistencials propis de l’hospital per mitjà d’un equip professional preparat.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia