Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Presentació de les noves sessions de Tast de vins catalans i productes de Mercat a Santa Caterina

query_builder   21 novembre 2013 11:49

event_note Nota de premsa

Presentació de les noves sessions de Tast de vins catalans i productes de Mercat a Santa Caterina

Moment de la presentació
Moment de la presentació
Ahir va tenir lloc al Mercat de Santa Caterina la presentació de la nova campanya de tasts de vins catalans amb maridatge de productes de mercat. Aquest és el segon any d’aquesta iniciativa que va començar l’any passat i ha tingut molt èxit d’assistència.
 
La proposta ha començat aquest mes de novembre i s’allargarà durant tot l’any 2014 i consistirà en ofereir cada mes un maridatge de productes de mercat amb  vins de una DO catalana diferent.
 
Es tracta d’una activitat  organitzada per l’Associació Enjoy Wine Barcelona,  l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) i l’Associació de Comerciants del Mercat de Santa Caterina (ACMSC), compta amb el suport de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), l’Institut del Cava, el Club de cultura Tr3sc i totes les D.O. catalanes
 
L’acte de presentació va acabar amb un tast de vins i productes de mercat, i va comptar amb la presència del Gerent del IMMB, Jordi Torrades, del  director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Jordi Bort i del Vicepresident de l’Associació de Comerciants del Mercat de Santa Caterina, Josep Balaguer.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia