Institut Català de les Dones

L'Institut Català de les Dones ofereix formació sobre violència masclista a les entitats de dones de Girona

query_builder   11 desembre 2013 15:26

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de les Dones ofereix formació sobre violència masclista a les entitats de dones de Girona

L’Institut Català de les Dones, amb la col·laboració dels Serveis d’Informació i Atenció a les dones (SIAD), inicia demà a Salt una sèrie de sessions de formació sobre violència masclista dirigides a membres de les entitats de dones de les comarques de Girona.
 
L’objectiu és que les dones que formen part del teixit associatiu que treballa per la igualtat d’oportunitats puguin tenir més eines per acompanyar altres dones que es troben travessant situacions de violència masclista i s’adrecen a les entitats de dones per trobar-hi suport i informació.
 
Algunes associacions de dones, malgrat no es dediquin a atendre situacions de violència masclista i tinguin una activitat més dirigida a la dinamització comunitària, són en molts casos els referents de les dones de la seva localitat quan donen el primer pas per sortir d’una situació de violència masclista.
 
La formació, que comença aquest mes de desembre, consistirà en 6 tallers, de tres hores de durada, on s’oferiran eines per aprofundir en la detecció de la violència masclista i informació sobre recursos.
 
La sessió de demà a Salt s’ha organitzat amb la col·laboració del SIAD Gironès-Salt i l’Àrea d’Integració i Convivència del municipi. Clourà la sessió la coordinadora territorial de l’ICD a Girona, Fina Surina.
 
Els següents tallers tindran lloc a les poblacions de Calonge, Ripoll, Banyoles, Girona i Santa Coloma de Farners.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia