Delegació a Barcelona

El delegat del Govern ha visitat el municipi de Santa Susanna (Maresme)

query_builder   6 febrer 2014 14:01

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern ha visitat el municipi de Santa Susanna (Maresme)

 
El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Santa Susanna (Maresme) i ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Joan Campolier, i membres del consistori.
 
Moment de la signatura del llibre d'Honor
A primera hora del matí, el delegat, Fernando Brea, s’ha reunit a l’Ajuntament amb l’alcalde, Joan Campolier, i regidors del consistori, en què han tractat diversos temes d’interès del municipi. A més de signar el llibre d’Honor de l’Ajuntament, el delegat acompanyat de l’alcalde i regidors han visitat les obres del centre cívic.
 
Destacar que Santa Susanna és un dels principals nuclis de turisme del maresme i que compte amb 14.000 places hoteleres. Aquesta situació comporta haver de donar servei a un gran nombre de persones durant un període determinat de l’any, la qual cosa constitueix una càrrega de població que suporta el municipi.
 
D’entre diversos temes que s’han tractat i que són d’interès pel municipi, destaca la demanda de l’alcalde en desbloquejar el tema dels centres comercials ja existents i potenciar-los. Per la seva part, el delegat s’ha compromès a estudiar l’assumpte i buscar una resolució favorable al tema.
 
Un cop finalitzada la reunió, ha visitat les obres del Centre Cívic, un nou edifici que, un cop acabades les obres, serà un espai polivalent on s’integraran serveis que en aquest moment estan repartits per diversos espais i centres del municipi. Així, el centre cívic integrarà l’actual biblioteca, situada a la seu de l’ajuntament, i s’ubicarà el casal d’avis i nous espais per gent jove i entitats socials del poble.
 
L’alcalde ha insistit en què s’ha hagut de paralitzar les obres per la falta de recursos econòmics. El centre cívic és una prioritat per l’ajuntament perquè  l’edifici ha de permetre centralitzar activitats i unificar serveis per a millorar la qualitat dels susannencs i de l’alta ocupació estacional. En aquest sentit, el delegat s’ha compromès a fer les gestions oportunes per ajudar a solucionar el problema.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 5 de febrer de 2014
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia