Empresa i Treball

INDÚSTRIA

L'assessoria internacional P&P, amb seu central a Hong Kong, tria Barcelona per donar servei a Espanya, França i Portugal

query_builder   9 febrer 2014 11:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'assessoria internacional P&P, amb seu central a Hong Kong, tria Barcelona per donar servei a Espanya, França i Portugal

 
·        P&P, que té oficines a Hong Kong, Pequín, Xangai, Canton, Singapur i ara també a Mèxic i Barcelona, ofereix assessorament a més de 600 empreses de tot el món per ajudar-les a accedir als mercats asiàtics.
 
·        La Generalitat de Catalunya, a través d’Invest in Catalonia, ha donat suport a l’obertura de la oficina a la capital catalana, que espera haver creat 10 llocs de treball el 2015.
 
 
L’assessoria internacional P&P, que ofereix ajuda a empreses de tot el món per introduir-se als mercats asiàtics, ha obert una oficina a Barcelona per donar servei en una primera fase a companyies d’Espanya, França i Portugal. Amb la posada en marxa d’aquesta seu es calcula que a finals de l’any vinent s’hauran creat 10 llocs de treball, que se sumaran als 65 empleats que té l’assessoria a tot el món.
 
El projecte d’inversió per instal·lar-se a la capital catalana ha comptat amb el suport d’Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya, i el Centre de Promoció de Negocis d’ACCIÓ a Hong Kong.
 
A través de les oficines que té a Hong Kong –on s’ubica la seu central-, Pequín, Xangai, Canton, Singapur i ara també Mèxic i Barcelona, P&P ofereix assessorament a més de 600 companyies de tot el món, entre autònoms, pimes i grans empreses. Les ajuda en temes normatius, comptables, fiscals, financers i de recursos humans, entre d’altres, per tal de fer-los més fàcil l’entrada als mercats emergents d’Àsia.
 
P&P ha triat Barcelona pel motor empresarial que suposa Catalunya, la localització estratègica i la qualificació dels professionals. Segons el soci director de l’assessoria, Stefano Passarello, "la nova localització a Barcelona reforça el nostre objectiu de democratitzar l’accés a l’Àsia a tot tipus d’empreses". De fet, per Passarello, "el mercat espanyol és molt interessant, i tenir una oficina prop dels nostres clients ens permetrà que puguin constituir societats a l’Àsia d’una manera fàcil i encara més ràpida”.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia