Empresa i Treball

La Generalitat suma esforços per apropar els instruments financers de l'ICF a les empreses de tota Catalunya

query_builder   12 febrer 2014 09:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat suma esforços per apropar els instruments financers de l'ICF a les empreses de tota Catalunya

 

  • El conseller delegat d’ACCIO, Joan Tarradellas, i el conseller delegat de l’Institut Català de Finances (ICF), Josep Ramon Sanromà, han signat un acord de col·laboració entre les dues entitats per assessorar les empreses en matèria de finançament.
 
  • Les oficines d’ACCIO a Lleida, Girona, Tarragona, Manresa i Tortosa aproparan els instruments i productes de l’Institut Català de Finances al teixit empresarial català, guanyant en proximitat i agilitat en els tràmits.
 
  • ACCIO acompanya una mitjana de 15.000 projectes d’empreses catalanes anualment.
 
Les delegacions d’ACCIO -l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació- a Catalunya col·laboraran amb l’Institut Català de Finances (ICF) per assessorar i acompanyar les empreses en matèria de finançament.
 
El conseller delegat d’ACCIO, Joan Tarradellas, i el conseller delegat de l’Institut Català de Finances, Josep Ramon Sanromà, han signat un acord de col·laboració entre les dues entitats. Les oficines d’ACCIO a Lleida, Girona, Tarragona, Manresa i Tortosa aproparan els instruments i productes financers de l’ICF al teixit empresarial de les demarcacions, amb l’objectiu de guanyar en proximitat i agilitat en els tràmits.
 
Les delegacions d’ACCIÓ duran a terme un assessorament personalitzat a les empreses, en funció de les seves necessitats financeres, i podran gestionar per compte de l’empresa la proposta i sol·licitud de finançament a l’ICF, que avaluarà en cada cas la viabilitat de l’operació.
 
ACCIO reforçarà així la seva cartera de productes i serveis d’acompanyament a l’empresa amb la incorporació de la branca de finançament, que se suma a la internacionalització, innovació i creixement empresarial. L’agència catalana  acompanya una mitjana de 15.000 projectes d’empreses catalanes anualment.
 
Així mateix, l’ICF a través d’aquest acord, segueix treballant per tal d’apropar i adaptar la seva oferta de finançament a les necessitats de les empreses d’arreu del territori, principalment les pimes, en línia amb l’objectiu d’impulsar i facilitar-los l’accés al crèdit per tal de contribuir a la reactivació i creixement de l’economia catalana.
 
Qualsevol empresa amb seu a Catalunya, indistintament de la seva dimensió o sector, pot accedir al finançament – préstecs, avals i capital risc - de l’ICF.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia