Empresa i Treball

MODA

El 080 Barcelona Fashion omplirà de moda catalana el recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau

query_builder   27 maig 2014 12:19

event_note Nota de premsa

MODA

El 080 Barcelona Fashion omplirà de moda catalana el recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau

  • Del 30 de juny al 4 de juliol, el recinte modernista més gran d’Europa acollirà el certamen de moda catalana, on es presentaran les noves col•leccions per a la temporada de primavera estiu 2015.
 
  • La passarel·la ocuparà diferents pavellons i espais exteriors del recinte, un dels pols d’atracció turística de la ciutat, situat a l’eix  comercial de la dreta de l’Eixample.
 
  • La Generalitat promou el 080 Barcelona Fashion amb l’objectiu d’impulsar la internacionalització de la moda catalana i la relocalització de la indústria tèxtil.
Del 30 de juny al 4 de juliol, el recent inaugurat recinte modernista de Sant Pau acollirà la nova edició del 080 Barcelona Fashion, on es presentaran les noves col·leccions i tendències de dissenyadors i marques per a la temporada primavera-estiu 2015.
 
El Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el 080 Barcelona Fashion com plataforma per a la internacionalització de la moda catalana. També com un instrument estratègic per al procés de relocalització de la producció tèxtil i la creació de sinergies entre els dissenyadors i les empreses del sector.
 
Després de tretze edicions, el 080 Barcelona Fashion s’ha anat consolidant com un referent en el món de la moda a nivell internacional, seguit per nombrosos milers professionals i mitjans de comunicació d’arreu del món.
 
La passarel•la catalana ocuparà diferents pavellons del recinte, els jardins i espais exteriors del recinte: Pavelló de l'Administració; Pavelló de Sant Salvador; Pavelló de Sant Rafael, Pavelló de la Puríssima; Pavelló de Ntra. Sra. del Carme; Pavelló de Ntra. Sra. de Montserrat; Antic Convent; Antigues Cuines i Jardins Centrals.
 
Moda i modernisme

L’elecció de Sant Pau respon a la voluntat del 080 Barcelona Fashion d’escollir espais emblemàtics de la ciutat, i ajudar al seu reconeixement i projecció internacional. Després de quatre anys d'obres, el Recinte Modernista de Sant Pau ha experimentat un important procés de rehabilitació amb l'objectiu de recuperar l'obra original de Domènech i Montaner per fer d'aquest conjunt patrimonial un nou espai de coneixement i divulgació cultural. Construït entre 1902 i 1930, l’antiga seu de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, és testimoni d’una part molt important de l’evolució de la medicina i de la vida dels barcelonins: una ciutat dins de la ciutat.  Referent patrimonial de Catalunya, va ser declarat el 1997 Patrimoni Mundial per la UNESCO, i està localitzat en un espai urbà al costat de l’eix històric i comercial de la dreta de l’Eixample
 
 

1  

Fitxers adjunts

Recinte Modernista Hospital de Satn Pau

Recinte Modernista Hospital de Satn Pau
JPG | 1482

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia