Empresa i Treball

INDÚSTRIA

L'empresa del sector de l'alimentació Sano&Universal, que elabora productes fets de llegums, tanca un acord amb Melià per proveir tots els seus hotels

query_builder   8 juny 2014 11:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'empresa del sector de l'alimentació Sano&Universal, que elabora productes fets de llegums, tanca un acord amb Melià per proveir tots els seus hotels

·        L’empresa emergent de Les Franqueses del Vallès ha ideat productes de diferents sabors fets de llegums, com hamburgueses o mandonguilles.
 
·        Quatre socis majors de 50 anys que estaven a l’atur van crear Sano&Universal el setembre de 2012. A finals d’aquest any preveuen ser 7 treballadors i duplicar-los el 2015.
 
·        Sano&Universal és una de les empreses que participa enguany en el programa Start-Up Catalonia a l’acceleradora del Vallès. Aquest programa forma part de la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat.
 
L’empresa de Les Franqueses del Vallès Sano&Universal ha arribat a un acord amb Melià Hotels International per al subministrament, per a tota la cadena, dels diferents productes basats en els llegums que elabora: mandonguilles, hamburgueses o salsitxes, entre d’altres. L’empresa ha creat aquests productes com una manera diferent de menjar llegums, a través d’aliments de diferents sabors i de gran valor gastronòmic que no contenen gluten, colesterol ni matèries primeres d’origen animal.
 
El projecte Sano&Universal va néixer el 2012 fruit de la inquietud de quatre socis majors de 50 anys en situació d’atur que, un any després, van posar el seu producte a disposició dels consumidors. El 2014 és el primer any complet que l’empresa vallesana és al mercat, i preveu assolir una facturació de 200.000 euros.
 
L’empresa de les Franqueses preveu arribar a tenir 7 treballadors a finals d’aquest any, i duplicar aquesta xifra el 2015.
 
Per professionalitzar i fer créixer l’empresa, Sano&Universal participa en la segona edició del programa de la Xarxa d’Acceleradores Start-Up Catalonia que s’emmarca en la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat. L’empresa vallesana és una de les 17 companyies que treballen aquest any en l’acceleradora del Vallès per assolir els objectius de creixement, creació de llocs de treball, internacionalització i cerca de finançament que marca el programa. A més, el pas per l’Start-Up Catalonia ajudarà Sano&Universal a definir el pla internacional i a posar-lo en marxa durant el tercer trimestre de 2014.
 
Sano&Universal és present al mercat a través d’empreses de restauració col·lectiva, del canal horeca (hosteleria, restauració i cafeteries) i de les cadenes de distribució per al gran consum.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia