Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Agricultura inicia el pagament de l'ajut agroambiental per a la gestió de les zones humides incloses en el Conveni RAMSAR

query_builder   18 juliol 2014 14:06

event_note Nota de premsa

Agricultura inicia el pagament de l'ajut agroambiental per a la gestió de les zones humides incloses en el Conveni RAMSAR

 
El Departament continua efectuant els pagaments del Programa de Desenvolupament Rural (PDR)
 
 
A partir d’aquest divendres, 18 de juliol, es comença a ingressar els pagaments del 55 % de l’import de l’ajut agroambiental per a la gestió de les zones humides incloses en el Conveni RAMSAR corresponents a la campanya 2013. La resta d’ajut es pagarà tan bon punt com arribi l’aportació pendent de l’Estat.
 
La part dels ajuts que es farà efectiva, avui, correspon a l’aportació que pertoca realitzar a la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), juntament amb l’aportació que, d’acord amb el percentatge de cofinançament sobre aquesta part, correspon a la Unió Europea (UE) mitjançant el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).
 
L’objectiu de l’ajut és establir un sistema de gestió de les zones humides incloses en el conveni RAMSAR i la seva àrea d’influència amb un elevat grau de sostenibilitat, donant resposta a la demanda creixent de la població, de la millora ambiental en ecosistemes de closes i arrossars de les superfícies incloses en aquestes zones.
 
Aquesta línia d’ajut forma part de les mesures del Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2007-2013, està cofinançada pel FEADER, i té com a finalitat promoure una activitat agrària més sostenible mediambientalment.
 
Les dades del pagament són:
 
Fons FEADER
2.167.924.- EUR
Fons DAAM
1.773.756.- EUR
TOTAL
3.941.680.- EUR
 
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 
 
 
                                                                                             
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia