Territori

Territori i Sostenibilitat licita una nova concessió del port esportiu Marina port d'Aro per un període de vint-i-cinc anys

query_builder   23 juliol 2014 11:31

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat licita una nova concessió del port esportiu Marina port d'Aro per un període de vint-i-cinc anys

TES
  • La nova concessió permetrà dur a terme actuacions d’actualització i millora de la instal·lació
 
El departament de Territori i Sostenibilitat ha tret a licitació una nova concessió per a la gestió i explotació del port esportiu Marina port d’Aro, per un termini de 25 anys. Aquest port esportiu està situat a l’extrem sud del municipi de Castell-Platja d’Aro, separat del nucli urbà per la llera del riu Ridaura.
 
 
L’actual concessió caducava el 2016 i el nou contracte possibilitarà actuacions d’actualització i millora de la instal·lació com ara:
  • Obres i actuacions de millora de l’explotació i del servei de la instal·lació, especialment orientades a reduir l’agitació interior i de bocana i a millorar l’eficiència energètica.
  • Mesures per afavorir la integració de la instal•lació en el marc del municipi i en l’entorn, especialment pel que fa a millores d’accessibilitat i mobilitat.
  • El foment de les activitats nàutiques, incrementant la qualitat i l’interès públic i social.
La capacitat del port és de 790 amarres i disposa dels serveis d’escar, rampa de vela lleugera, rampa d’ús públic, benzinera, sales polivalents, subministrament d’aigua i electricitat en tots els amarradors, recollida d’aigües negres i de sentina, recollida selectiva i de residus i escola de vela.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 493

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia