Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya rehabilita les façanes de Can Jofresa de Terrassa

Les obres es faran a les torres 6, 7 i 10 d'aquest barri

query_builder   10 desembre 2015 13:13

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya rehabilita les façanes de Can Jofresa de Terrassa

Les obres es faran a les torres 6, 7 i 10 d'aquest barri

Avui s’han iniciat les obres de rehabilitació de les façanes del carrer de Montblanc, 6 (torre 6), del carrer de Badalona, 7 (torre 7) i del carrer de Montblanc, 10 (torre 10) del barri de Can Jofresa de Terrassa (Vallès Occidental). Les obres consisteixen a reparar les façanes  dels edificis i aïllar tèrmicament les plantes baixes i afectaran un total de 180 habitatges, 60 de cada torre.
 
L’objectiu d’aquesta obra és aïllar totes les façanes de l’edifici per aconseguir  una millora tèrmica. El sistema que s’utilitza consisteix a fer un aïllament per l’interior de les cambres d’aire de tota l’envoltant tèrmica, actuant des de l’exterior per tal d’evitar en la mesura del possible les molèsties als veïns.  L’aïllament es fa injectant poliestirè expandit grafitat dins la cambra d’aire  (d’uns 15 cm), a través d’uns orificis realitzats.
 
L’obra de la torre 6 s’ha adjudicat a l’empresa Construcciones Caler per un import de 381.855,51 euros, la de la torre 7 s’ha adjudicat a Certis Obres i Serveis, SAU, per un import de 380.894,49 euros i les de la torre 10 van a càrrec  de Abolafio Construcciones, SL¸ per un import de 371.075,63 euros. S’estima que les obres tindran una durada de 6 mesos.
 
Per a l’execució d’aquestes obres s’han reservat  dos llocs de treball per a cadascuna de les torres, que seran ocupades per persones en risc d’exclusió social.
 
Fins ara ja s’han rehabilitat les façanes de les Torres 1, 2, 3, 4, 5, 8 i 9 de Can Jofresa i s’espera que ens els propers mesos s’acabin de rehabilitar les façanes de les torres 11 i 12.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Can Jofresa

Nota de premsa Can Jofresa
PDF | 29

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia