Salut

_

La Regió Sanitària Lleida recapta donacions per la Marató de TV3 amb un esmorzar solidari saludable

query_builder   10 desembre 2018 14:05

event_note Nota de premsa

La Regió Sanitària Lleida recapta donacions per la Marató de TV3 amb un esmorzar solidari saludable

  • Un equip de voluntaris ha cuinat pastissos casolans i també s’ha ofert fruita fresca, fruits secs i begudes
_
Per segon any consecutiu, la Regió Sanitària Lleida ha organitzat un esmorzar solidari per a recaptar diners per a la Marató de TV3. Persones voluntàries del Departament de Salut a Lleida han aportat avui pastissos casolans que es podien degustar a canvi d’un donatiu totalment íntegre per a La Marató de TV3. També s´han ofert fruits secs, fruita fresca trossejada i sencera, pa amb oli, i diverses begudes, mantenint així les recomanacions del Departament de Salut pel que fa a l’alimentació saludable. Aquests últims aliments han estat cedits per empreses que han volgut col·laborar en aquest acte solidari, així com mobiliari, material emprat, estris, etc.
 
Com a novetat, en aquesta edició del 2018, l’esmorzar solidari, casolà i saludable s’ha obert a la comunitat de veïns i a tota població en general; per aquest motiu, l’esmorzar ha tingut lloc al pàrquing del Departament de Salut a Lleida, per a facilitar l’accés a totes aquelles persones interessades a col·laborar amb La Marató.
 
Voluntaris del Departament de Salut i d’altres entitats han informat a les persones interessades del funcionament de l’esmorzar així com dels ingredients que s’han utilitzat en els pastissos per tal de assabentar als consumidors en cas d’al·lèrgies i intoleràncies. 
 
El Departament de Salut no vol deixar passar l'oportunitat de col·laborar en aquesta nova edició de la Marató de TV3, aquest any dedicada a la investigació del càncer, “La investigació dona vida”. El menjar sobrant s’ha fet arribar a un menjador social.

1  

Imatges

Foto

Foto 1488

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia