President

President Torra: "Amb La Marató de TV3 molta gent expressa solidaritat i agraïment al personal mèdic"

query_builder   16 desembre 2018 23:35

event_note Nota de premsa

President Torra: "Amb La Marató de TV3 molta gent expressa solidaritat i agraïment al personal mèdic"

  • El cap de l’Executiu hi ha participat atenent trucades dels ciutadans que en volien fer donacions
El president Torra atenent trucades. Autor: Rubén Moreno
El president Torra atenent trucades. Autor: Rubén Moreno
 
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat aquest vespre que amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio “molta gent expressa solidaritat i agraïment amb el personal mèdic que tenim en aquest país, que és excel·lent”. I ha afegit que aquesta és la “solidaritat que hi ha sempre quan hi ha una causa per la qual els catalans creuen que val la pena posar-s’hi fins al fons”.
 
El cap de l’Executiu ha col·laborat amb La Marató, que enguany està dedicada a la investigació sobre el càncer, atenent trucades dels ciutadans que en volien fer donacions. Durant una breu entrevista amb la periodista Laura Soler ha afirmat que “avui és un dia d’una gran generositat que mostra el poble de Catalunya” i ha subratllat que “cada any es baten nous rècords”.
 
El president també ha assenyalat que La Marató d’enguany és “molt especial per tots els que hem sentit de prop aqueta malaltia i, per tant, avui probablement, molta gent està expressant moltes coses”. “Tenim uns professionals excel·lents, metges, infermers i personal sanitari, i tots els que els hem pogut conèixer en podem donar prova”, ha subratllat.
 
Quim Torra també ha posat en relleu que l’èxit de La Marató “significa que hi ha molt treball al darrera” i ha expressat el seu agraïment als professionals de TV3 i Catalunya Ràdio “que estan portant aquesta gala extraordinària”. “Cap televisió del món és capaç d’oferir un programa que es basa en l’entreteniment, però que està enviant missatges positius, que està enviant missatges científics”, ha destacat.

1  

Imatges

El president a La Marató

El president a La Marató 2776

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia