Direcció General de Comunicació

El Govern aprova el Decret de reestructuració del Departament d'Empresa i Coneixement

El Govern aprova el Decret de reestructuració del Departament d'Empresa i Coneixement

query_builder   20 desembre 2018 14:59

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el Decret de reestructuració del Departament d'Empresa i Coneixement


 
·       Es crea la Direcció General de Planificació a la Secretaria d’Universitats i Recerca, que també es responsabilitzarà de la coordinació i seguiments dels treballs del futur Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement
  
El Govern ha aprovat el Decret de reestructuració del Departament d’Empresa i Coneixement amb l’objectiu d’aconseguir una major eficiència en el desenvolupament de les polítiques departamentals.
 
Amb aquesta reestructuració es dona més rellevància a les polítiques d’universitats, recerca i innovació i es crea una tercera direcció general en el si de la Secretaria d’Universitats i Recerca que s’encarregarà, entre d’altres competències, de dirigir, impulsar i coordinar el futur Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement.
 
Així mateix, la nova Direcció General de Planificació assumirà la planificació, anàlisi i avaluació del sistema d’universitats i recerca, a més de promoure i coordinar les actuacions vinculades a la internacionalització d’aquests àmbits.
 
D’altra banda, el Decret també ajusta les funcions d’algunes unitats de la Direcció General d’Indústria per tal de donar resposta a l’aprovació i implementació del Pacte Nacional per a la Indústria. Així mateix, la Direcció General d’Energies, Mines i Seguretat Industrial passa a anomenar-se Direcció General d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera.
 
Per últim, la reestructuració comporta que les entitats del sector públic s’adscriguin al Departament mitjançant les unitats directives de l’àmbit competencial que els correspongui. Sota el paraigua d’una secretaria sectorial o d’una direcció general, segons cada cas, l’objectiu és millorar la coordinació, així com l’eficàcia en la supervisió de les seves actuacions.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia