Cultura

'Silvana' és el documental del mes de gener, subtitulat en català

query_builder   3 gener 2019 11:18

event_note Nota de premsa

'Silvana' és el documental del mes de gener, subtitulat en català

FOTO
El Docs Barcelona del mes de gener és el film suec Silvana, que es podrà veure a partir d’avui, 3 de gener, a 49 sales de tot Catalunya, en versió original en suec i lituà, subtitulada en català.
 
El Docs Barcelona del Mes és una iniciativa de l'empresa Parallel 40, que té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per a la subtitulació en català.
 
El documental, dirigit per Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis se centra en la cantant de música rap sueca Silvana, que ha conquistat Escandinàvia amb les seves cançons intransigents contra totes les formes d’opressió. La cantant es defineix com a lesbiana, feminista i antiracista, i s’ha convertit en la veu d’una nova generació de joves.
 
El documental ha obtingut el premi al Millor Documental de l’Acadèmia Sueca de cinema i ha estat seleccionats per als següents festivals:  IDFA 2017 (Països Baixos), Sheffield Doc Fest 2018 (Regne Unit), CPH:DOX 2018 (Dinamarca), DOK.fest München 2018 (Alemanya), Toronto LGTB Film Festival 2018 (Canadà), Cleveland International Film Festival 2018 (Estats Units), Thessaloniki Documentary Festival 2018 (Grècia), DocPoint Helsinki 2018 (Finlàndia), Kaunas International Films Festival 2017 (Lituània), Docs Againts Gravity Film Festival 2018 (Polònia) i Beat Film Festival 2018 (Rússia).
 
Trobareu informació sobre la programació en català al Portal de cinema en català, al Facebook de cinema en català i al compte de Twitter @cat_cine.
 
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia