Servei Català de Trànsit

balanç

Balanç de les incidències viàries més destacades del 18 al 20 de gener

Des de les 15.00 h de divendres 18 de gener fins a les 20.00 h d'avui, hi ha hagut dues víctimes mortals en dos accidents de trànsit en zona interurbana

query_builder   20 gener 2019 20:01

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del 18 al 20 de gener

Des de les 15.00 h de divendres 18 de gener fins a les 20.00 h d'avui, hi ha hagut dues víctimes mortals en dos accidents de trànsit en zona interurbana

El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 18 de gener fins a les 20.00 h d’avui diumenge dia 20, hi ha hagut dues víctimes mortal en dos accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 
El primer accident mortal es va produir dissabte al matí a la N-260 a Figueres (Alt Empordà), un xoc frontal entre dos turismes a conseqüència del qual va resultar morta la conductora d’un dels vehicles. Al migdia, un motorista va resultar mort en caure a la via i ser atropellat per una altra motocicleta a la GI-682 a Tossa de Mar (la Selva).
 
Pel que fa a la mobilitat de retorn d’aquest cap de setmana, aquesta tarda s’han produït les següents afectacions viàries:
 
  • C-16: 8 km de retencions entre Guardiola de Berguedà i la Nou de Berguedà i 7,5 km entre Cercs i Berga
  • C-14: 5 km a Oliana
  • N-145: 1 km a les Valls de Valira
 
Per a minimitzar les afectacions viàries de l’operació retorn de diumenge, s’han habilitat mesures especials de regulació i ordenació del trànsit a la C-17 a Ripoll, la C-55 a Castellgalí i a la C-16 a Berga i a Cercs.
 
Cal destacar, també que, a causa de la neu, és obligatori circular amb cadenes a la C-28 al Port de la Bonaigua i a la carretera d’accés al Pla de Beret (C-142b).
 
Algunes d’aquestes afectacions encara es mantenen i se’n pot consultar l’evolució al web d’incidències.
 
Afectacions de dissabte
 
La jornada de dissabte va ser, en general, còmode des del punt de vista de la mobilitat. A banda de les afectacions viàries derivades dels dos accidents mortals a la N-260 i la GI-682, també hi va haver restriccions per accidents a la BV-2041 a Gavà i  a la C-51 a Vila-rodona. A més, a causa d’una manifestació es va tallar el trànsit a la N-340 a Amposta. Per últim, a l’A-2 hi va haver afectació per boira molt densa entre Montmaneu i Tàrrega.
 
Divendres tarda
 
Pel que fa a la mobilitat de divendres a la tarda, a causa de dos accidents força seguits a la C-58 a Montcada de sortida, les dues rondes van registrar retencions destacades en sentit Besòs: així, a la Ronda Litoral/ B-10 hi va haver aturades de 17 km entre Zona Franca i Nus Trinitat i a la Ronda de Dalt/ B-20, 13 km entre Esplugues i Trinitat.
 
A més, altres vies també van registrar problemes viaris de sortida de cap de setmana:
 
·         C-16: 10 km de retencions entre Berga i Cercs i 2km a Guardiola de Berguedà
·         C-14: 2 km a Oliana en direcció la Seu d’Urgell
·         C-55: 2 km a Sant Vicenç de Castellet en sentit nord
·         C-58: 3 km a Terrassa i 2km a Castellbell i el Vilar per enllaçar C-55
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia