Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords

query_builder   19 març 2019 14:50

event_note Nota de premsa

Altres acords

 
El Govern dona llum verd a modificar l’adscripció de l’Escola de Viticultura i Enologia ‘Mercè Rossell i Domènech’
 
El Govern ha donat llum verd a la modificació del Decret de 2013 d’adscripció de l’Escola de Viticultura i Enologia ‘Mercè Rossell i Domènech’, ubicada al barri d’Espiells, al terme municipal de Sant Sadurní d’Anoia, al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació  (DARP).
 
L’any 2006, la Diputació de Barcelona va traspassar l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech a l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP). El 2013 es va considerar més adequat que aquesta escola s’integrés en la xarxa d’escoles de Formació Agrària del DARP, per la seva expertesa en pedagogia i formació professional. Tanmateix, l’immoble va restar adscrit a l’INCAVI. Finalment, s’ha cregut més convenient que també l’immoble s’adscrigui al Departament d’Agricultura, cosa que facilita la gestió del conjunt.
 
Així, el Decret aprovat avui adscriu a l’esmentat Departament l’Escola de Viticultura i Enologia ‘Mercè Rossell i Domènech’, amb les funcions, els serveis, els béns immobles, els béns mobles, i els drets corresponents.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia