Territori

TES

Comencen obres de millora a l'estació d'autobusos de Sabadell

query_builder   21 juny 2019 16:51

event_note Nota de premsa

Comencen obres de millora a l'estació d'autobusos de Sabadell

  • Els treballs tenen un pressupost de 300.000 euros i tenen un termini de tres mesos
  • Les tasques comportaran el tancament de les andanes, a partir de dimecres, 26 de juny, i el trasllat provisional de les parades als carrers adjacents de l’estació fins al 2 de setembre
TES
Estació de busos de Sabadell.
El Departament de Territori i Sostenibilitat inicia obres de millora a l’estació d’autobusos de Sabadell, que permetran afavorir el servei de transport i el confort de les persones usuàries. Els treballs compten amb un pressupost de 300.000 euros i tenen un termini de tres mesos.
 
Les tasques que es desenvoluparan inclouen una nova pavimentació de la platja d’andanes, la reposició d’elements de drenatge i l’actualització de la senyalització. Aquests treballs requeriran el tancament de les andanes a partir de dimecres vinent, 26 de juny, fins al 2 de setembre.
 
Aquesta obra s’emmarca en les obres que ha impulsat a 15 estacions d’autobusos i parades arreu de Catalunya, que sumen una inversió d’1,9 milions d’euros. Inclou actuacions com la reforma de marquesines, la renovació de paviments, l’actualització d’instal·lacions i els treballs d’urbanització. S’actuarà també a les estacions de la Seu d’Urgell, Olot, Igualada, Torroella de Montgrí, Tortosa, Amposta, Blanes, Valls, Tossa de Mar, Reus, Tarragona, Vic i a diverses parades a Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Pallerols.

1  

Imatges

Foto

Foto 75

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 151

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia