Territori

Amposta habitatge

El conseller Calvet lliura les claus d'una promoció de 65 habitatges amb protecció oficial de lloguer a Amposta

query_builder   12 juliol 2019 17:32

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet lliura les claus d'una promoció de 65 habitatges amb protecció oficial de lloguer a Amposta

  • Dels 65 pisos, 16 estan cedits per conveni a l’Ajuntament per atendre urgències socials del municipi
  • Els 49 pisos restants s’han adjudicat per sorteig a famílies del municipi o de la comarca amb ingressos inferiors a 5,5 vegades l’IRSC
Amposta habitatge
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha lliurat les claus d’una promoció de 65 pisos de lloguer amb protecció oficial al municipi. Els habitatges formen part d’una promoció que Incasòl va adquirir a finals de l’any 2016  per tal d’atendre les demandes d’habitatge públic del municipi. 16 dels habitatges estan cedits a l’Ajuntament per atendre urgències socials del municipi. A l’acte, també hi ha assistit el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i la directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Judith Gifreu.
 
Amb aquest lliurament de claus, “el Govern atén aquesta prioritat bàsica, que és la política de l’habitatge, també a les Terres de l’Ebre”, ha posat de relleu el conseller. Calvet ha remarcat que amb l’acte d’avui “culmina la feina” duta a terme conjuntament la Generalitat i l’Ajuntament per a desenvolupar la nova promoció d’habitatge. “Avui entreguem aquests habitatges a persones i famílies que els necessiten i que comencen els seus projectes de vida”, ha afirmat.  
 
La promoció està situada al carrer de la República, números del 27 al  47. Els pisos tenen una superfície que va dels 57 m2 als 89 m2 i n’hi ha de 2 i de 3 dormitoris. Tots tenen una plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge i alguns també tenen traster. El preu del lloguer mensual va dels 156 als 208 euros mensuals, segons les característiques i les dimensions de l’habitatge.
 
Les famílies que han rebut avui les claus per accedir-hi han hagut d’acreditar que estaven empadronades a Amposta, o a qualsevol municipi de la comarca del Montsià, que no superaven el límit de 5,5 vegades l’IRSC i que destinen l’habitatge a domicili habitual i permanent.
 
Aquesta actuació de la Generalitat s’emmarca en una de les línies del Govern per  afavorir l’accés a l’habitatge, incrementant el parc públic de lloguer arreu de Catalunya.
 
Per optar als pisos d’aquesta promoció s’han rebut 94 sol·licituds i s’han lliurat, per sorteig, entre les 49 famílies que complien els requisits que establia la convocatòria.

2  

Imatges

Fotografia

Fotografia 687

Fotografia

Fotografia 373

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 175

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia