Empresa i Treball

ACT

TURISME

La Generalitat obre la convocatòria per incorporar nous becaris a les Oficines de Promoció Turística de l'Agència Catalana de Turisme

query_builder   7 agost 2019 11:00

event_note Nota de premsa

TURISME

La Generalitat obre la convocatòria per incorporar nous becaris a les Oficines de Promoció Turística de l'Agència Catalana de Turisme

ACT
 
  • Els becaris tindran com a destinació les oficines d’Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Bèlgica, Estats Units i Espanya.
 
  • Aquesta és la 22a promoció i des de l’any 1997 ja han gaudit d’aquestes beques un total de 184 joves.

Ja s’ha obert la convocatòria que l’Agència Catalana de Turisme (ACT), del Departament d’Empresa i Coneixement, fa cada any per incorporar nous becaris a les oficines de promoció turística que l’ACT té fora de Catalunya. Enguany, les places a cobrir augmenten respecte el 2018 passant de sis a nou becats/des amb destinació a les ciutats següents: 2 a Frankfurt, 2 a Londres, 1 a Milà, 1 a París, 1 a Brussel·les, 1 a Nova York i 1 a Madrid.
 
Les beques de formació en màrqueting turístic de Catalunya que atorga l’ACT tenen un doble objectiu: formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional.  
 
Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura); tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea; tenir l’empadronament a Catalunya mínim de dos anys; tenir el certificat de nivell de suficiència de català i coneixement de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, no tenir cap deute amb l’Administració Pública i tenir un màxim de 30 anys.
 
La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2020) amb possibilitat de prorrogar-les dotze mesos més, és a dir fins al desembre de 2021 amb excepció del centre de promoció de Nova York on no hi ha possibilitat de pròrroga. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 16.862 i els 32.450 euros per a l’any 2020, sumant un total de 220.000€ destinats a aquestes beques. Les sol·licituds es poden presentar fins el 16 de setembre de 2019. 
 
Aquesta és la 22a promoció de becaris de l’ACT i, des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 184 joves. 
L’ACT té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel·les, Hèlsinki, São Paulo, Nova York, Beijing i Singapur.
 
 
 
 
Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________
 
 
 
 
 
 
 
 
          
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia