Territori

TES

Inici de les obres de millora a l'estació d'autobusos de Blanes

query_builder   2 novembre 2019 10:09

event_note Nota de premsa

Inici de les obres de millora a l'estació d'autobusos de Blanes

  • Els treballs tenen un pressupost de 150.000 euros i una durada de dos mesos
  • Les tasques es realitzaran en dues fases i comportaran el tancament de les andanes, a partir d’aquest dilluns, 4 de novembre, i el trasllat provisional de les parades als carrers adjacents
TES

L’inici de les obres de millora, aquest dilluns, 4 de novembre, de l’estació d’autobusos de Blanes obligarà a modificar de manera provisional els punts de parada dels vehicles. Està previst que els treballs finalitzin la primera quinzena de gener, moment a partir del qual es recuperaran els punts de parada habitual.

 

Les obres, amb un cost de 150.000 euros, inclouen la reparació de la pavimentació de la platja d’andanes, la millora de la il·luminació i el mobiliari urbà i l’actualització de la senyalització i formen part del paquet d’1,9 milions d’euros per millorar un conjunt d’estacions i de parades d’autobusos de tot Catalunya que està executant el Departament de Territori i Sostenibilitat.

TES
Els treballs es duran a terme en dues fases, que obligaran a canviar el lloc on habitualment s’aturen els busos. Durant la primera fase es realitzaran les millores a la zona d’andanes del costat de la platja de maniobres de manera que els vehicles que habitualment s’aturen en aquest espai ho faran en una parada provisional situada a l’avinguda Catalunya. Durant la segona fase, l’afectació es produirà a la zona d’andanes de l’avinguda Catalunya. Podeu veure els mapes amb les diferents afectacions i ubicacions provisionals dels busos.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia