Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   5 novembre 2019 14:30

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Modificada l’oferta d’ocupació pública per incorporar l’opció de medi ambient en l’Escala superior d’administració general 

El Consell Executiu ha donat llum verda aquest matí a una modificació de l’oferta pública parcial per a l’estabilització i consolidació de l’ocupació temporal del personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya per al 2017 per tal d’incorporar-hi l’opció de medi ambient en l’Escala superior d’administració general del cos superior d’administració de la Generalitat.

Després d’un procés d’anàlisi i valoració tècnica, s’han definit tasques específiques relacionades amb el medi ambient de determinats llocs de treball i, per aquest motiu, resulta necessari afegir aquesta nova opció específica de l’Escala superior d’administració general del cos superior.

L’opció de medi ambient se suma a les quatre ja existents: general, jurídica, d’economia i de prevenció. Els criteris generals que regiran les convocatòries dels processos selectius d’aquesta nova opció s’han negociat en el marc de la Mesa Sectorial de Negociació del personal d’administració i tècnic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. 

Aprovada la subscripció del conveni entre Estat i Generalitat per gestionar els ajuts a les zones de Tarragona afectades pels aiguats d’octubre de 2018

El Govern ha aprovat avui la subscripció d’un conveni de cooperació entre l’Administració General de l’Estat i l’Administració de la Generalitat de Catalunya per a la gestió dels ajuts previstos amb motiu de la declaració de “zona afectada greument per una emergència de protecció civil” d’alguns municipis de Tarragona durat els aiguats d’octubre de 2018.

Amb aquest acord la Generalitat assumeix la gestió de les subvencions per un import de 6.904.279,62 euros corresponents a la valoració dels danys ocasionats com a conseqüència de les pluges torrencials i desbordaments de torrents esdevinguts els dies 18, 19, 20 i 21 d’octubre de 2018.

Aquestes subvencions tenen com a finalitat l’execució d’obres de reparació d’infraestructures, equipaments i instal·lacions i servies de titularitat municipal i de les mancomunitats, conseqüència de catàstrofes naturals.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia