Territori

Miniatura

Territori i Sostenibilitat millora la connexió amb bus d'Avinyó fins a l'IES d'Artés

query_builder   8 novembre 2019 13:02

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat millora la connexió amb bus d'Avinyó fins a l'IES d'Artés

  • A partir d’aquest pròxim dilluns, 11 de novembre, s’afegeix una expedició en dies lectius a la línia Manresa – Prats de Lluçanès
Taula

El Departament de Territori i Sostenibilitat millora a partir d’aquest dilluns, 11 de novembre, les comunicacions amb autobús per als estudiants d’Avinyó que van a l’Institut d’Educació Secundària d’Artés, per tal de donar resposta a les necessitats de mobilitat dels alumnes.

 

Així, durant els dies lectius hi haurà dues expedicions a la línia Manresa – Prats de Lluçanès que donaran servei als estudiants d’Avinyó amb destinació l’Institut d’Educació Secundària d’Artés. Una expedició nova, que sortirà de Prats a les 6.55 hores, passarà per Avinyó a les 7.32 hores i arribarà a l’institut d’Artés a les 7.40 h (20 minuts abans de l’hora d’entrada). A més, aquesta expedició que arribarà fins a l’Estació d’Autobusos de Manresa (8.00h) permetrà enllaçar amb el bus que connecta amb l’UAB (Bellaterra).

 

La tornada dels estudiants la podran realitzar amb l'actual servei  existent de Prats que surt de Manresa a les 14.45 h i que passa per Artés a les 15.07 h (els alumnes surten a les 14.30h).

1  

Imatges

Imatge quadre horaris

Imatge quadre horaris 455

2  

Fitxers adjunts

Díptic horaris

Díptic horaris
PDF | 362

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 360

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia