Centre Estudis Opinió

3a onada del Baròmetre

El CEO publica els resultats de la 3a onada del Baròmetre de 2019

query_builder   20 desembre 2019 09:47

event_note Nota de premsa

El CEO publica els resultats de la 3a onada del Baròmetre de 2019

El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, els resultats del tercer Baròmetre d’Opinió Política de 2019.

El Baròmetre d’Opinió Política és una eina que permet conèixer l’actitud dels catalans i les catalanes davant la política, el seu comportament electoral i valors polítics així com el coneixement i la valoració que fan dels diversos líders polítics. L’enquesta inclou estimació de vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.

Les eleccions al Congrés dels Diputats es van celebrar el 10 de novembre i el treball de camp de l’última onada del Baròmetre de 2019 es va fer del 14 de novembre al 5 de desembre mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 1.500 individus. El marge d’error és de + 2,53% per al conjunt de la mostra.

Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO. D’altra banda, podeu consultar els evolutius històrics amb les dades del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins l’actualitat a través de l’EvoluCEO, o bé, podeu treballar directament amb la matriu de l’estudi a través de l'aplicació UpCEO.

1  

Fitxers adjunts

3a onada del Baròmetre d'Opinió Política

3a onada del Baròmetre d'Opinió Política
PDF | 1125

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia