Educació

Fotografia

Educació presenta Dona la nota, una iniciativa per sensibilitzar sobre les conseqüències del canvi climàtic

query_builder   28 gener 2020 12:01

event_note Nota de premsa

Educació presenta Dona la nota, una iniciativa per sensibilitzar sobre les conseqüències del canvi climàtic


  • El 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, tots els centres adherits cantaran la cançó “No ens desdibuixeu”
Foto presentació

El Departament d’Educació ha posat en marxa la campanya Dona la nota, una iniciativa destinada a totes les escoles i instituts de Catalunya per sensibilitzar sobre les conseqüències del canvi climàtic. El projecte s'ha presentat avui a l’Institut Escola Oriol Martorell.

 

L’objectiu és incentivar els centres educatius a plantejar activitats i iniciatives al voltant de la problemàtica i les possibles mesures per revertir-ho. Al llarg del curs, els centres que es vulguin adherir duran a terme exposicions, jornades, xerrades, actuacions... per tal de reflexionar sobre els riscos del canvi climàtic, i al mateix temps ajudar a tota la comunitat educativa a prendre’n consciència.

 

El Departament, al seu torn, també organitzarà activitats relacionades i cercarà aliances amb institucions i entitats d’arreu del país que ja duen a terme iniciatives en el mateix sentit. Unes propostes adreçades no només a l’alumnat, també als docents a través de la formació, per introduir competències i projectes de treball a desenvolupar a les aules. Al mateix temps, la campanya vol ser el tret de sortida per endegar accions sostenibles en el temps.

 

Com a cloenda a la campanya, el 5 de juny de 2020, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, tots els centres de Catalunya cantaran la cançó “No ens desdibuixeu”. Un tema creat pel Petit Taller de Cançons i que durant tot l’any els alumnes hauran treballat per tal de poder-lo interpretar en la jornada. També el mateix dia, se celebrarà un concert amb la participació de diferents grups musicals catalans.

 

El projecte va néixer al Camp d’Aprenentatge i Servei Pau Casals (El Vendrell), i s’alinea amb els compromisos del Govern del Pla Nacional per a la implementació de l’Agenda 2030.

 

 

 

28 de gener de 2020

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia