Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

Altres Acords del Govern

query_builder   4 febrer 2020 14:21

event_note Nota de premsa

Altres Acords del Govern

Atorgada la concessió definitiva de l’emissora de freqüència modulada a l’Ajuntament d’Artesa de Segre

El Govern ha acordat atorgar a l’Ajuntament d’Artesa de Segre la concessió definitiva per a la prestació del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència de caràcter municipal, la qual restarà substituïda per un règim de gestió directa amb el dret d’utilitzar l’espai radioelèctric corresponent i subjecta al compliment de les previsions contingudes al títol III de la Llei 22/2005, de 29 de desembre.

L’acord de Govern resol aquesta concessió, que fins ara restava en situació de provisionalitat, atenent que correspon al Govern de la Generalitat atorgar aquesta concessió, i que la instal·lació de l’emissora esmentada s'adiu als respectius projectes aprovats al seu dia, a les especificacions tècniques d'aplicació, ha superat la inspecció preceptiva i ha obtingut de l’administració competent l’autorització de la posada en servei.

Aprovats els Estatuts del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

Aquesta modificació dels estatuts respon, essencialment, a la necessitat d’adaptar-los al nou règim jurídic dels consorcis i dels òrgans col·legiats establert a la Llei estatal 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic.

D’aquesta manera, el CREAF, una entitat reconeguda com a centre CERCA dedicada a l'ecologia terrestre i a l'anàlisi territorial que genera coneixements i metodologies per a la conservació, la gestió i l’adaptació del medi natural al canvi global veu reforçada la seva funció d’actuar com a pont entre el mon acadèmic, les administracions i la societat, creant opinió i intercanviant coneixement en els seus àmbits d’actuació a escales local, regional i global.

Acordat l’impuls d’una nova regulació del Sistema Català de Serveis Social.

En aquest sentit, el Govern ha pres coneixement de la realització de la preceptiva consulta prèvia a l’elaboració del Projecte de decret que haurà de modificar l’actual regulació del Sistema Català de Serveis Socials.

Aquest procés de consulta té per objecte recollir les opinions i les demandes de la ciutadania i de les entitats i associacions afectades, així com de les organitzacions més representatives.

Amb l’Acord adoptat avui, doncs, el Govern inicia el procediment per a l’elaboració del nou projecte de Decret que haurà de regular aquesta matèria.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia