Centre Estudis Opinió

Enquesta online experimental  sobre l'impacte de la COVID-19

El CEO engega una enquesta online sobre l'impacte de la COVID-19

query_builder   11 abril 2020 11:02

event_note Nota de premsa

El CEO engega una enquesta online sobre l'impacte de la COVID-19

Avui, dissabte 11 d’abril, el Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) posa en marxa una enquesta online amb l’objectiu de recollir l’opinió dels habitants de Catalunya sobre el confinament i l’impacte de la pandèmia causada per la COVID-19.

L’enquesta va dirigida als habitants de Catalunya majors de 15 anys. El mode de mostreig serà similar al conegut com a “bola de neu”: cada participant convidarà a altres persones a respondre l’enquesta amb la finalitat d’aconseguir la màxima quantitat possible de respostes. L’objectiu és assolir, en un temps raonable, una xifra prou considerable de respostes suficients per fer tant les ponderacions com els encreuaments adequats en l’anàlisi.

El qüestionari inclou tant preguntes relatives a com hom està vivint totes aquestes circumstàncies creades arran de l’esclat de la pandèmia com preguntes de classificació de la persona que respongui l’enquesta per tal de conèixer el perfil dels qui l’han contestada i, d’aquesta manera, explorar la possibilitat de ponderar les respostes per algunes variables amb la finalitat d’acostar els resultats obtinguts als que es podrien obtenir a través d’una enquesta feta amb una mostra representativa.  

Per respondre l’enquesta s’ha d’accedir al formulari http://formularis.cat/online.php?pid=CEOCOVID19, disponible també al web del CEO.