Salut

Comunicat del Departament de Salut

query_builder   11 maig 2020 23:02

event_note Nota de premsa

Comunicat del Departament de Salut

El Departament de Salut informa que a Catalunya fins ara hi ha hagut un total de 60.976 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR).

D’altra banda, hi ha un total de 177.265 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.

Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalaripositiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 6.455 persones.

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 3.947 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 386.

A més, del nombre total de positius arreu del país, 9.854 són professionals sanitaris, mentre que 3.952 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 34.785 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 12.585 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 35.256 són casos sospitosos.

 

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 11.248 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 3.327 han mort a una residència, 153 a un centre sociosanitari i 614 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

Dades territorials: aquesta nota s’acompanya d’un arxiu adjunt on es poden consultar les dades territorials d’impacte de Covid-19 per regió sanitària de Catalunya.

1  

Fitxers adjunts

Dades per regions sanitàries de Catalunya

Dades per regions sanitàries de Catalunya
PDF | 313

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia