Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

DARP

El Departament d'Agricultura i les DO impulsaran una campanya de comunicació per promoure els vins de les DO catalanes

query_builder   26 maig 2020 18:31

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura i les DO impulsaran una campanya de comunicació per promoure els vins de les DO catalanes

Teresa Jordà s’ha reunit amb els presidents de les DO del vi català per analitzar les possibles actuacions a fi de reduir els efectes del coronavirus i recuperar les vendes al més aviat possible

 

DARP
El Departament d'Agricultura i les DO impulsaran una campanya de comunicació per posar en valor els vins catalans

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i les DO catalanes han acordat impulsar una campanya de comunicació per a promoure els vins catalans. En total s’hi destinaran 100.000 euros, dels quals 25.000 euros els aportaran les DO i 75.000 el Departament d’Agricultura, a través de l’INCAVI.

La mesura s’ha decidit en la reunió que s’ha fet avui entre la consellera Teresa Jordà i representants de les 11 DO víniques catalanes per a analitzar la situació creada per la covid-19 i les possibles actuacions a portar a terme per a reduir-ne els efectes i ajudar a sortir-ne el millor possible. A la trobada també hi ha assistit el director general de l’INCAVI, Salvador Puig, i el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.

 

Les DO i l’INCAVI crearan una comissió mixta a fi de treballar plegats i executar aquesta campanya de comunicació i difusió que posarà en valor els vins de les DO en el mercat català tenint en compte atributs com ara la proximitat, el territori o el paisatge.

 

D’altra banda, l’INCAVI impulsarà aquest estiu una campanya de promoció de l’enoturisme, que complementarà la campanya engegada per la Generalitat de Catalunya de foment del turisme sota el lema Catalunya és casa teva.

 

En aquest mateix sentit, el Departament d’Agricultura posarà en marxa una campanya a la tardor que posarà en valor els productes alimentaris catalans i on el vi també hi serà present.

 

A la reunió també s’han tractat possibles mesures per equilibrar l’oferta de raïm i la demanda mitjançant diverses mesures com la destil·lació d’excedents de vi, la verema en verd i el perfeccionament del control de la traçabilitat.

 

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.          

1  

Imatges

Vi català

Vi català 451

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia