Direcció General de Comunicació

Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   23 juny 2020 15:15

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Homogeneïtzades les condicions de treball dels equips de salut pública

 

El Govern ha aprovat ratificar l’Acord de la Mesa Sectorial de Negociació del Personal d’Administració i Tècnic de la Generalitat de Catalunya, de 5 de març de 2020, per destinar una part dels fons corresponents a l’increment retributiu addicional del 0,25% de la massa salarial del 2019 a homogeneïtzar les condicions de treball dels col·lectius funcionarials que formen els equips de salut pública de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut per al període 2020-2024.

 

 

Oberta la consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret del delegat de Protecció de Dades

 

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública ha comunicat al Govern l’obertura d’una consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret del delegat de Protecció de Dades. L’objectiu és aprovar una regulació específica i homogènia d’aquesta figura en l’àmbit de l’Administració de la Generalitat i el seu sector públic.

 

 

Aprovada  la tramitació d’emergència de 30 contractacions efectuades pel Departament d’Interior amb motiu de la Covid 19

 

El Govern ha tramitat d’emergència 30 contractacions amb la finalitat d’afrontar les mesures de protecció col·lectiva, de caràcter organitzatiu i de gestió en relació amb el Pla de transició del confinament, desconfinament gradual i nova normalitat del Pla d’emergències PROCICAT, amb motiu de la Covid-19 a Catalunya.

 

La Direcció General de Protecció Civil va activar el Pla PROCICAT per malalties emergents en el nivell d'emergència 1 el dia 12 de març de 2020.

 

Mitjançant la Resolució del secretari general signada el 13 de març, i prorrogada el 6 d’abril, el 5 de maig i, posteriorment, el 3 de juny, es va autoritzar la tramitació d’emergència per a la contractació de tots els subministraments, serveis i mitjans que siguin necessaris per afrontar la situació excepcional derivada de l’aplicació del Pla d’emergències PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.

 

D’acord amb aquestes quatre resolucions, el Departament d’Interior ha fet les 30 contractacions, a l’empara de l’article 5 del Decret llei 7/2020, de 17 de març, de mesures urgents en matèria de contractació pública, de salut i gestió de residus sanitaris, de transparència, de transport públic i en matèria tributària i econòmica. 

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia