Direcció General de Comunicació

EADOP

El Govern aprova un nou contracte programa amb l'EADOP fins el 2022, amb una dotació pressupostària de 3,6 milions

query_builder   21 juliol 2020 13:51

event_note Nota de premsa

El Govern aprova un nou contracte programa amb l'EADOP fins el 2022, amb una dotació pressupostària de 3,6 milions

  • Entre les funcions de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial hi ha les d’editar el DOGC, difondre el dret vigent a Catalunya i editar les publicacions de la Generalitat, entre altres
  • L’acord s’emmarca dins l’objectiu d’aconseguir una administració més transparent i eficaç que millori els serveis públics que reben els ciutadans

El Govern ha aprovat un nou contracte programa amb l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya (EADOP) per determinar els objectius i les relacions entre aquest ens i l’Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic durant el període 2020-2022. També ha destinat una dotació pressupostària de 3.619.348 euros per finançar aquest contracte programa.

Com a grans línies d’actuació, l’acord estableix que les funcions de l’EADOP són les d’editar i distribuir el DOGC; difondre el dret vigent a Catalunya a través del Portal Jurídic de Catalunya i elaborar les versions consolidades de les normes, així com editar i vendre les publicacions de l’Administració de la Generalitat.

Aquest acord s’emmarca dins l’objectiu del Departament de la Presidència d’aconseguir una administració més transparent i eficaç que millori els serveis públics que reben els ciutadans. En aquest sentit, les actuacions previstes al contracte programa amplien i milloren els serveis que presta l’EADOP en els àmbits esmentats.

D’entre els compromisos concrets que recull el contracte programa destaca la creació d’un suplement de notificació del DOGC que faciliti als ciutadans l’accés directe als anuncis del seu interès, així com la promoció del web Portal Jurídic de Catalunya com a eina per facilitar l’accés a la informació del ciutadà i complir amb la Llei de transparència. També contempla la gestió de les publicacions de la Generalitat amb el distribuïdor oficial i la venda en línia a través del web https://llibreria.gencat.cat, que facilita a les llibreries encarregar les seves comandes a través d’un sol distribuïdor.

L’EADOP és una entitat autònoma de caràcter comercial adscrita al Departament de la Presidència creada el 1987, amb personalitat jurídica i patrimoni propi.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia