President

Lliurament informe Comitè experts de Salut

El president Torra rep de mans del Comitè d'experts de salut l'informe sobre la reforma del sistema sanitari

query_builder   21 setembre 2020 17:04

event_note Nota de premsa

El president Torra rep de mans del Comitè d'experts de salut l'informe sobre la reforma del sistema sanitari

 

  • El Govern va encarregar aquest document sobre les actuacions de transformació del sistema públic de salut que puguin ser incorporades a les polítiques sanitàries
Lliurament informe Comitè experts salut
El president Torra rep de mans del Dr. Trilla l'informe de reforma sanitària, al Palau. Autor: Rubén Moreno

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha rebut aquest matí l’informe sobre les actuacions de reforma del sistema sanitari, encarregat pel Govern i elaborat pel Comitè d’experts per a la transformació del sistema públic de salut. El cap d’epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, Antoni Trilla, ha lliurat el document com a coordinador d’aquest Comitè integrat per 28 professionals principalment de l’àmbit sanitari, i nomenats pel president Torra.

 

El Govern va aprovar el 14 de juliol passat la creació del Comitè d'experts per a la transformació del sistema públic de salut, adscrit al Departament de la Presidència, i la Comissió interdepartamental per a l'elaboració de l'agenda de transformació del sistema públic de salut, adscrita al departament de Salut.

El Comitè va iniciar la seva tasca amb l’encàrrec d’elaborar en un termini de dos mesos el document que han lliurat avui al president. A banda d’aquest informe, els professionals del Comitè també tenen l’encàrrec d’assessorar sobre les qüestions que li plantegi la Comissió interdepartamental per a l’elaboració de l’agenda de transformació del sistema públic de salut. Aquesta comissió elaborarà, en el termini de tres mesos, l’agenda de transformació del sistema públic de salut d’acord amb el document del comitè d’experts.

El document dels experts ha estat lliurat en el decurs d’una sessió de treball, que ha tingut lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, i en la qual també han pres part el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i la consellera de Salut, Alba Vergés.

 

Nota: S’adjunta informe del Comitè d’experts

 

2  

Imatges

Foto lliurament informe

Foto lliurament informe 3102

Foto taula de treball

Foto taula de treball 5097

2  

Fitxers adjunts

Infografia 30 mesures

Infografia 30 mesures
PDF | 910

Informe Comitè d'experts

Informe Comitè d'experts
PDF | 202

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia